TJ Stolní tenis Praha

Dnes je pátek 19.04.2024











PF 2018

Miloslav Fuček

2017-12-30

Různé

Přečteno: 1561

Komentářů: 0


Přejeme vše nejlepší do nového roku 2018, hlavně hodně zdraví a sportovních úspěchů a nadšení.


Necelé tři roky působíme v Ďáblicích, kde jsme koncem června 2015 spustili první provizorní provoz Centra stolního tenisu Ďáblice. Nejprve se hrálo na betonové podlaze a bez topení. Před prázdninami v červnu 2015 to bylo ještě skoro staveniště a provoz byl spuštěn jenom na necelé dva týdny. Potom se do sokolovny vrátili ještě na celé prázdniny řemeslníci.

 

CST Ďáblice bylo znovu otevřeno v září 2015, kdy už zbývalo ze zásadních věcí dodělat pouze topení. TTC Praha se zahájilo první kola soutěže pražského přeboru dospělých, které ale přerušila zima a absence topení. A v lednu 2016, kdy byla situace nejkritičtější, se i žáci TTC Praha přesunuli na měsíc do PinecArény do Karlína, kde několik týdnů trénovali. Tam hrály své domácí zápasy i týmy dospělých TTC Praha.

 

Až od února 2016 jsem se dočkali topení a plného provozu herny stolního tenisu. I když stále ještě na betonové podlaze, ale už v teple. Své zázemí konečně dostaly i turnaje Velké ceny CST Ďáblice, kde začal narůstat počet účastníků.

 

Klíčové byly letní prázdniny 2016, kdy byly v Centru stolního tenisu Ďáblice vybudována dřevěná podlaha. Potom byl ještě dodělán bar a Centrum stolního ternisu začíná mít parametry dobré herny stolního tenisu.

 

Vedle stolního tenisu zde probíhají i občasné další volnočasové či kulturní akce. Stolní tenisté si zde uspořádali 25. 3. 2017 Ples stolních tenistů. Ten bude znova 17. 3. 2018.

 

Podrobnější rekapitulaci činnosti najdete na stránkách Centra Ďáblice – sokolovny a podrobnosti z dění stolního tenisu na stránce Centra stolního tenisu Ďáblice.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha, z.s.,
vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.