TJ Stolní tenis Praha

Dnes je pátek 26.04.2024











Kultura a volnočasové aktivity pokračují i bez manažera

Dnes rozhodlo představenstvo o zrušení funkce manažera pro kulturu. Veškeré podnájmy, které v této funkci zajišťoval pan Petr Pozler, zajišťuje nyní přímo a efektivněji předseda TJ ing. Miloslav Fuček. Díky této přímé komunikaci došlo nakonec ke společné shodě a prodejní akce se 14. až 15. 11. 2016 uskuteční a to za oboustranně výhodných podmínek.

 

Představenstvo dalo za pravdu jedné ze spolumajitelek paní Velecké, která nám tento svůj názor na zbytečnost této funkce napsala emailem 1. 11. 2016.

 

Po odvolání p. P. Pozlera byly následně dojednány podmínky na pronájem hned dvou akcí, které sjednal přímo předseda TJ, předal korespondenčně do představenstva TJ a to je bez problémů schválilo. Podmnínky obou akcí byly nastaveny ke spokojenosti obou stran, což v případě předávání požadavků na pronájmy představenstvu ze strany P. Pozlera bohužel nebylo a proto představenstvo jeho návrhy akcí neakceptovalo (obě tyto akce už před tím neúspěšně navrhoval do představenstva p. P. Pozler). Důvodem bylo, že v případě jedné akce neuvedl p. Pozler jméno pronajímatele a zdůvodňoval to tím, že jde o soukromou akci, která se zrealizuje bez podnájemní smlouvy.

 

V současné době, pokud chcete pronájem Centra Ďáblice, se obracejte přímo na předsedu TJ Stolní tenis, z.s. ing. Miloslava Fučka, který s vámi předjedná podmínky. Následně přednese naávrh na podnájem představenstvu, které jej operativně probere a s velkou pravděpodobností schválí v navržených podmínkách nebo s mírnými změnami, jako to bylo např. u prodejní akce, kde pouze vznikl navíc požadavek na vratnou kauci 3.000,-- Kč, kterou bude jištěno včasné uklizení sokolovny, aby opravdu mohl v úterý od 18.00 hodin proběhnout turnaj ve stolním tenisu PinecArény. Provozovatel prodejní akce neměl s touto malou změnou žádné problémy. Po schálení akce představenstvem, budete kontaktováni a dojde k podpisu podnájemní smlouvy, kdy současně bude zaplacen nájem. Smlouva umožňuje transparentnost, kdy na obdobné akce stanovujeme přibližně stejný nájem, samozřejmě zohledněný případnými vícenáklady. Našimi prioritami jsou akce pro děti a rodiny.



Přidání komentáře k článku Kultura a volnočasové aktivity pokračují i bez manažera



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha, z.s.,
vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.